VSM STRUCTURAL
Proiectarea structurilor

Proiectarea structurilor

Proiectarea, prin toate componentele ei – arhitectură, structură, instalații – înseamnă a face pașii către o clădire sau o investiție corect realizată, rațională și estetică.

 Din punct de vedere al structurii de rezistență avem următoarele tipuri: 
  • Construcții din beton armat, care se folosesc în sectorul rezidențial: clădiri și case pentru locuit.
  • Construcții din metal, specifice sectorului industrial.
  • Construcții din lemn, cu utilizări mixte, cu dimensiuni mai reduse la deschiderile spațiilor industriale

Proiectarea structurii începe încă din faza de concept a arhitecturii, pentru a valida soluția propusă. Proiectul ce intră în atribuțiile noastre devine parte integrantă din companie și ne implicăm de la faza de concept până la recepția finală și mutarea beneficiarilor.

Relațiile beneficiar – arhitect – inginer trebuie să fie de echipă, ca rezultatul final să se reflecte într-o construcție optimă și eficientă, cu un cost redus de execuție.

Cele mai multe lucrări pe care ne-am pus amprenta reprezintă clădiri rezidențiale – case unifamiliale, înșiruite și multietajate. Dar avem experiență și în proiectarea de construcții social-culturale, hale industriale și agricole.

Portofoliul nostru conține și proiecte de case pasive, unde elementele structurale trebuie să se alinieze rigorilor impuse de standardul de casă pasivă. Structura se realizează ținând cont de faptul că accentul se pune pe confortul termic ridicat și că nu se doresc punți termice, limitând consumul de energie pentru încălzire/răcire. Acest lucru ne provoacă să avem rezolvări inedite pentru punțile termice.

Deviza echipei VSM Structural este “detaliile fac diferența”. Pentru noi fiecare detaliu din proiect contează și primește atenție sporită.


middle-banner image
SERVICII

Îți oferim consiliere și suport tehnic în realizarea proiectului

Ai un proiect în lucru și dorești să colaborăm?
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.