VSM STRUCTURAL
DESPRE NOI

Detaliile fac diferența

VSM Structural este un birou de proiectare, cu ingineri ce au experiență de peste 10 ani în domeniul proiectării structurilor. După mai bine de un deceniu de activitate, credem cu tărie că atenția la detalii, combinată cu pasiunea pentru ceea ce facem, a fost rețeta noastră de succes.

Ne mândrim cu proiectele de calitate și experiența fără stres pe care le livrăm clienților noștri. Pentru că iubim ceea ce facem, timpul trece într-o clipă, indiferent cât de lungă e ziua de lucru.

Un grad de satisfacție ridicat al clienților noștri este pentru noi o proritate, așa că inginerii noștri proiectanți oferă tot suportul tehnic în realizarea unui proiect și sunt alături de investitor întreaga perioadă.


Detaliile fac diferența
numbers photo
11 ani experiență 74 proiecte 26 colaboratori 22846 mp proiectați

Am rezolvat întotdeauna cerințele de proiectare în siguranță, conform codurilor și normativelor de proiectare. Avem în portofoliu structuri pentru construcții civile, industriale, agricole și clădiri social-culturale. Am realizat proiecte de rezistență pentru toate tipurile de structuri: beton armat, metal, lemn, elemente compozite, cu deosebită atenție la detalierea fiecărui element.

Pentru că punem preț pe inovație!

Ne considerăm norocoși că avem ocazia să lucrăm la proiecte pentru case pasive. Rând pe rând le vedem ridicate și așteptăm cu nerăbdare să primească certificările de case pasive autentice.

COSTURI REDUSE

optimizarea structurală și a costurilor pentru fiecare proiect

SUPORT TEHNIC

asistență în faza de achiziție, consultanță tehnică și verificarea proiectelor

EVALUĂRI AUTORIZATE

evaluarea autorizată a clădirilor și terenurilor

MEMBRI AICPS

Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri
Ai un proiect în lucru și dorești să colaborăm?
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.